CV-ketel

Een CV-ketel is het hart van uw woning en/of bedrijfsruimte. De ketel levert behaaglijke warmte en warm water. Het type CV ketel dat het beste bij u past is afhankelijk van het benodigde vermogen voor uw woonsituatie en het gewenst comfort. Iedere klasse ontziet het milieu maximaal.


Remeha

Remeha staat voor INNOVATIE, KWALITEIT EN SERVICE

Remeha brengt warmte en warmwatercomfort bij u thuis. Een vertrouwd merk met 80 jaar historie en grote ambities voor de toekomst. En met een Nederlandse onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling, waar de nieuwste technologieën worden vertaald naar huiselijk comfort en energiebesparing. Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. cv-ketels, Micro-WKK, thermostaten en (zonne)boilers.

Wat betekent dat voor jou?

Remeha HR-ketels worden volgens de laatste stand der techniek gebouwd op maximale zuinigheid en een zo hoog mogelijk rendement. Afhankelijk van uw huidige ketel en woonsituatie kan een ketelvervanging financieel zeer interessant zijn, zeker met de sterk gestegen energieprijzen. Een nieuwe HR-ketel zal in vergelijking met een conventionele- of VR-ketel, aanzienlijke besparingen op uw gasverbruik opleveren.


Nefit

 

Nefit is sinds de introductie van de allereerste Hoog Rendement cv-ketel in 1980 uitgegroeid tot het bekendste merk cv-ketels. De geschiedenis van het bedrijf gaat echter meer dan 100 jaar terug.


Atag