Sanitair

Een groot assortiment sanitair bied ik u aan. Binnen uw persoonlijke voorkeuren stel ik samen met u een badkamer en toilet ruimte of aanpassing samen. Een mooi bad, ruime (inloop douche), toilet, prachtige wastafels, kranen, speciale badkamer design radiatoren. Dit alles is natuurlijk afhankelijk van uw persoonlijke wensen, de ruimte en de financiële mogelijkheden. Sanitair en bijbehorend leidingwerk wordt vakkundig gemonteerd en geïnstalleerd.

 

Toilet

Badkamer

De badkamer is de belangrijkste sanitaire ruimte voor lichaamsverzorging in een woning. Het is daarom belangrijk dat deze ruimte voldoet aan de door u opgestelde eisen. Een badkamer kan bestaan uit een wastafel, een spiegel, een douche/kuipbad en een watercloset. De mogelijkheden zijn eindeloos, voor ieders voorkeur. Een badkamer is trendgevoelig en er zijn nieuwe ontwikkelingen op het gebied van comfort, duurzaamheid en energiezuinige technieken. Laat uw vakkundig informeren naar de mogelijkheden op het gebied van sanitair.

Keuken

Quooker

Een ware revolutie. In één op de vijf keukens wordt hij geplaatst. De Quooker. De kraan die direct kokend water levert. Kraan op het aanrecht, reservoir in het kastje eronder. Een 100% Nederlandse uitvinding die de wereld verovert. Je kunt kiezen tussen een kokend-water-kraan met bijpassende mengkraan, of de nieuwe Quooker Fusion, één kraan voor warm, koud en kokend water. Allebei even veilig, en verkrijgbaar in acht kraanmodellen en drie finishes.

En wie denkt dat de Quooker een energieverslinder is, die heeft het mis. Door de geoctrooieerde hoogvacuümisolatie is het stand-by verbruik maar 5 cent per dag. En de COMBI is zelfs verreweg de zuinigste warm- en kokend-water-voorziening voor je keuken.

Zonder een Quooker is je keuken niet compleet


Industriële keuken